Efter tirsdagsklaps i Farum var det tid for U17 at komme op af hullet igen, og trods trist spil hentede holdet sejr num-mer tre mod SønderjyskE. Gæsterne havde en plan om stikke en kæp i hjulet tidligt i vores opspil fra egen zone, og det, som de ikke selv kunne klare, hjalp vi så lidt med ved de første tyve minutter at tabe for mange bolde på vej frem. Vores efter- følgende forsøg på at redde situatio-nerne endte ofte i frispark og/eller indkast og laaange spilpauser de første 20-25 minutter. Vi fik af og til sendt lange upræcise bolde over deres bageste, som stod på midten, men de endte for tit i 2-3 mod 4-5-situationer - for lidt foregik på græsset. En enkelt endte dog efter en halv time i hjørnespark, som Mads-Emil Langberg ved nærmeste stolpe fik vippet over samtlige og ind ved fjerneste til sit første ligamål.
Scoringen fik os længere frem på banen, men kampen udviklede sig ikke mere chancerigt, og tendensen fortsatte efter pausen. Oliver Kryger og Oliver Høeg indskiftet gav lidt mere liv på kanterne og et par indlæg at  arbejde med, men vi skulle hen til et kvarter før tid, før nettet igen blafre- de. Et frispark begået i feltet, som var usynligt for de fleste, blev sikkert eksekveret af Maurits Kjærgaard, og i de døende minutter sendte Maurits  et frispark gennem en mur af venner og fjender, ramte Filip Panjeskovic på vejen og snød gæsternes keeper - og Filip fik SIN første ligascoring.
      3 0
28. min 1-0  Mads-Emil Langberg 75. min 2-0  Maurits Kjærgaard  str 90. min 3-0  Filip Panjeskovic
01 Jonathan Ægidius 02 Alexander Lynard 04 Mads-Emil Langberg 05 Filip Panjeskovic 08 Waldemar Kattrup 09 Alexander Petræus <->  25 Wilhelm Nikander  72. 10 Maurits Kjærgaard 12 Casper Winther 14 Endrit Kamili <->  24 Oliver Sylvest Høeg  70. 17 Lukas Sevel 23 Oliver Thers <->  18 Oliver Kryger  46.