U17 kunne ikke holde stilen og tabte på egne mangler, som allerede i det 12. min viste sig afgørende. En bold blev sparket væk ud i det blå og gav gæsterne en omstillingsmulighed, som holdet ikke selv nåede at ind- stille sig på, og Mathias Damm Kvistgaarden lykkedes med en lille chance i en presset situation. Resten af første halvleg havde vi ingen problemer med at holde BIF fra fadet, men store problemer med at ramme hinanden fremad, som gav gæsterne alt for nemme betingelser.
Vi fik mere boldbesiddelse i anden halvleg, kom tættere på mål og skabte chancer nok til at vende kampen på skudforsøg og indlæg, men det virker af og til, som om oplæg kommer bag på afsluttere foran mål, som ikke når i position til afslutningen - så det endte i den sædvanlige historie om at kende sin besøgstid.
      0 1
12. min  0-1 Mathias Damm Kvistgaarden
01 Jonathan Ægidius 03 Sebastian Kristensen 05 Filip Panjeskovic <->  Andreas Kaltoft  61. 07 William Maretti 08 Waldemar Kattrup 09 Alexander Petræus 10 Maurits Kjærgaard 12 Casper Winther <->  25 Wilhelm Nikander  83. 17 Lukas Sevel 18 Oliver Kryger <->  14 Endrit Kamili  76. 23 Oliver Thers