Runde to foregik på en svær udebane, startede i sol og sluttede i torden, og også mod FCK slap U17 bedst fra kampen resultatmæssigt med 0-0. Trods to væsentlige afbud kom holdet godt i gang og lagde fra start offensivt pres på hjemmeholdet, som blev holdt på egen halvdel de første 10-15 minutter uden at det gav os så meget sammenhængende spil og chancer, fordi vi mistede bolden for hurtigt efter erobring. Det blev efterfulgt af en tilsvarende god periode af hjemmeholdet, som havde bedre held med at sætte spil sammen på vores halvdel, og de fik også tvunget Ægidius ud i vandret på et forsøg fyret af uden for feltet. Gode perioder på skift frem til pausen prægede første halvleg. Vi måtte desuden skifte Filip Panjeskovic fem minutter før pausen, da han i sin iver efter at nå en bold kurede ud over baglinien og ‘forsvandt’ i et hul i heg-
net, men blev erstattet af en anden starter - og det er måske én af hem- meligheden bag holdets styrke. Anden halvleg blev lidt mere elektrisk for vores vedkommende, da mange omstillinger begyndte at lykkes, og vi producerede adskillige indlæg fra begge sider, både højt og som racede fladt og tæt på tværs af mål.  Desværre manglede der hele tiden et par centimeter i at nå frem til dem, og de udeblevne scoringer fik os til at ærgre os over at måtte nøjes med det ene point. Indtrykket fra kampen var dog stadig positivt, og holdet optrådte igen solidt og levede op til de skabte forventninger.
      0 0
01 Jonathan Ægidius 02 Alexander Lynard 03 Filip Panjeskovic  <-> 06 Mads Westergreen  39. 04 Mads-Emil Langberg  08 Waldemar Kattrup 09 Alexander Petræus <->  Oliver Kryger  59. 12 Casper Kaarsbo Winther 13 Sebastian Kristensen 14 Endrit Kamilji 17 Lukas Sevel 23 Oliver Thers <-> 22 Adam Vendelbo  69.