Efter seks forgæves forsøg lykkedes det omsider U19 i det syvende at komme på tavlen. I to halvlege som dag og nat brugte holdet den første til at komme foran og den anden til at bekæmpe syndromet fra tidligere kampe om ikke at kunne holde en føring til slutfløjtet - og det kneb! En chance i hver ende inden for de første to minutter understregede viljen til at forsøge noget, og der blev kæmpet om magten de første 10-15 min. Vi synes, vi tog initiativet og kørte især angreb gennem venstresiden, hvor Ahmad Traoré og Esben Andreasen trods begrænset plads på skift kørte i bund og leverede indlæg, som så desværre ikke fandt modtagere på midten, men endte i et hav af hjørnespark. Ét af dem endte i et straffespark efter 28 min, og Karim El Haddouchi  sendte holdet i spidsen. Trods meget spil i venstresiden var det alligevel Jakob Jensen i højre med oceaner af plads, der løb bolden i feltet cirka ti min senere og spillede en flad bold ind foran. Her kunne Willads Delvin snedigt sætte foden på og styre bolden videre ind ved stolpen bag sig mellem venner og ‘fjender’. 2-0 holdt til pausen og - synes vi - var lige i underkanten. Anden halvleg startede som en fortsættelse, men snart overtog gæsterne initiativet og begyndte at spille bold. I en lang periode spillede de sig
gennem (også) venstresiden og midten gennem vores kæder nærmest efter behag, blev bekymrende farlige næsten hver gang, og kunne ha’ vendt begivenhederne til egen fordel - hvis ikke Alexander Jensen i mål  havde valgt at lukke ventilerne. Alex lå vandret efter gæsternes eneste frisparkforsøg, vippede en bold over trods fanget på det forkerte ben, afviste 2-3 én-mod-én-situationer og holdt holdet på kanten. Saietz kom ind i 71., udlignede for gæsterne og ragede to gule kort til sig på ti minutter i kampens hede - på den anden side fik Mads Højlund de sidste ti minutter på banen, som han brugte til at lukke kampen til 3-1 efter, at gæsterne også var blevet reduceret til ti mand. Mads fik bolden midt for mål foran to modstandere og en keeper, blinkede til højre og venstre og tog omsider chancen med venstre.. ingen kanon men yderligt placeret og tre points hjemme i sæsonpremieren på kunst- banen!
28. min 1-0  Karim El Haddouchi   str 39. min 2-0  Willads Delvin   72. min 2-1  Selvmål 90. min 3-1  Mads Højlund
3 1
01 Alexander Hasmark Jensen 03 Tobias Bak <-> 13 Christoffer Saietz  71. 04 Emil Bodholdt-Larsen 05 Esben Wolf Andreasen 06 Frederik Winther 08 Karim El Haddouchi 11 Emil Kornvig 17 Jakob Jensen 19 Ahmad Traore <-> 23 Mads Højlund  92. 21 Willads Delvin 25 Marcus Lindberg <-> 14 Marius Christiansen  57.