Første langtur i 2019 med begge hold og en bus ladet med optimisme - trods sjaskregn og blæst og placeringer i den tunge ende - endte pointløst og med en understregning af årsagerne til placeringerne. U19 lagde for i en modvind, der havde taget tilløb helt ude fra Nordsøen og lagde en dæmper på det meste af vores opspil i første halvleg. Et hjemmehold, der naturligvis forsøgte at udnytte forholdene, hjalp godt til og satte sig tungt på begivenhederne. Det krævede løbearbejde og pasningssikkerhed at sikre afspilsmuligheder på en halv bane, og det magtede vi ikke at levere i tilstrækkeligt omfang.
En umarkeret Wessam Abou Ali sendte hjemmeholdet i spidsen efter et (af mange) hjørnespark efter 7 min, der dumpede ned foran ham midt for mål, og Mikkel Kaufmann gjorde det til 2-0 efter en halv time - svære udsigter, men hjemmeholdet skulle også i modvind. Vi kom bedre med i anden halvleg og havde et par situationer, som med lidt held ….. osv osv, men formåede aldrig at komme bagom hjemmehol- det, og der var lukket af for spil midt for mål. Svære forhold, foran 2-0.. oppe i hovedet har man ikke så travlt med at forcere, men det blev alligevel 3-0 i de døende minutter ved Patrick Bjorkman, der sparkede en løs bold i feltet ind fra en spids vinkel.
07. min 1-0 Wessam Abou Ali 28. min 2-0 Mikkel Kaufmann Sørensen min 3-0 Patrick Björkman
3 0
16 Oliver Funch 04 Emil Bodholdt-Larsen 05 Esben Wolf Andreasen 06 Frederik Winther 08 Karim El Haddouchi 09 Emil Kornvig 13 Christoffer Saietz <> 24 Thor Høholt 58. <> 19 Ahmad Traore 76. 17 Jakob Jensen 21 Willads Delvin 23 Mads Højlund <-> 12 Rasmus Beyer 45. 25 Marcus Lindberg